Saturday, January 23, 2010

Amazon.com sangat Amazing=)

Assalamualaikum W.B.T



Nak wat iklan jap=)


Di blog ini ada link untuk bloggers yang suke membaca. Pelbagai koleksi buku novel dan motivasi ada dijual. 

Jadi, pada sesiapa yang tengah nak mencari buku-buku bolehlah click ke banner-banner yang disediakan.



Xperlu susah2 duduk berjam2 di kedai mencari buku yang diminati. Harga di kedai sama jer dengan harga di 

luar negara lepas di convert. Jadi, kenapa mesti bersusah payah membeli di luar. Selamat membeli=)

6 comments:

maisyara pot! pot! said...

g MPH jela.. mai ta brani nk oder drpd internet ney.. :)

hanismalik said...

hehe..skrg zaman IT dh mai...org dh yakin dgn sistem pembelian online...kt msia jer yg belum meluas lg...=)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

a'ah betul.

suka bace novel cinta je. MIAHAHHAAH

hanismalik said...

wah...mesti tau byk tips cinta nih?hehe

hanismalik said...
This comment has been removed by the author.
Anazkia said...

Assalamu'alaikum...

Salam ziarah, salam ukhuwah :)

Enak kali yah, beli buku online...??? Tapi, saya nggak pernah tuh beli buku online. Lebih seru, kalau beli di toko buku langsung :)

Nak tanye sikit, cam ne nak pasang banner geng blogger kat blog kite..??? Boleh x, hilangkan verivikasi kata untuk komen? lecehlah :)