Monday, January 18, 2010

Alhamdulillah...Rezeki Nuffnang yang pertama

Assalamualaikum W.B.T



 RM0.75

Ini mungkin sekadar entri yang ringkas ttp cuma sekadar hendak menyatakan kegembiraan dan kesyukuran kerana mendapat sen nuffnang yang pertama. Baru kejap tadi check akaun nuffnang ada RM0.75. Wpun jumlah ini sangatlah ciput, ttp saya anggapnya sebagai pembakar semangat dan batu loncatan untuk berusaha lebih baik selepas ini.

Dan kepada yang masih merangkak seperti saya, jadikanlah entri sy ini sebagai pembakar semangat anda juga supaya kita sama-sama berjaya. Saya tidak akan berjaya tanpa anda, jadi marilah kita sama-sama bekerjasama dalam memantapkan lagi blog kita. Terima kasih rakan-rakan sekalian=)

14 comments:

maisyara pot! pot! said...

mai punye ta naik2 pown... ney yg sungguh jealous! HOHOHO.. xD

hanismalik said...

hehe...xpe mai...insyaAllah akan ada rezeki awk jgk...jgn putus asa

ARC said...

aku nye pong baru rm11.50...sdeh2

Kisah Profesor Yang Ujub

Harapan seorang wanita

•·.·´¯`·.·eZ·.·´¯`·.·•™ said...

ya! permulaan yang sangat baik untuk kamoo

joegrimjow said...

huuu
mgkin entry baru sesuai di baca
;-)

mmg perasaan sangt best kalau dapat duit ni

Liyanaa. said...

fewitt boleh naik lagi tuu :)

hanismalik said...

ARC: haha...rasa klakar pun ada, benda ciput tp nk citer kt org..tp apa bleh buat, excited pny pasal..haha..
ez: tlg ajar sy cmne nk tingkatkn lg...rasa tamak dh start...hehe
joe: yup...sgt teruja=)
Liyanaa: kita sama2 berusaha k? jgn lupe tlg bg tunjuk ajar=)

..nOj.. said...

permulaan yg baik... gud luck :)

L@n@ said...

kite punyer pun cetotet ajer!!..

hanismalik said...

noj: tq..hehe..

L@n@: erm, xpe...kita senasib...sama2 usaha k?=)

noharanutdya said...

hebat la tu.. da byk jugak la tu.. dr ku.. da lama berblog. camtu je..

hanismalik said...

hehe...awk join x geng blogger nad?

hami asraff said...

alhamdulillah saya ada la meningkat sikit2. sebenarnya dia tengok jumlah berapa orang visitor masuk dalam 1 hari. n kamu juga kena selalu blog walking. selamat mencuba :-)

hanismalik said...

tq hami=)