Monday, January 4, 2010

Nuffnang

Aku baru jer lepas siap register ng nuffnang and masukkan link dalam blog aku nih...actually aku pun xpaham sgt ape nuffnang ni pny fungsi...pe yg aku rasa2 la kn, agaknyer lebih kurang utk bg some spaces kt blog aku ni utk ruangan iklan. By doing that aku akan dpt income melalui org yg view blog aku dan click kt iklan tuh...rasanya mcm tu la kot...tp mcm mn pun, xmgkin la bleh dpt income klu visitors pun ciput jer...rasanya ciput pun x...

Tp xpe...itu bukanla my aim buat ms nih....lebih baik aku build up my community dulu kot dlm blog nih....Wah...mcm rasa makin bersemangat la plak nk blogging nih....hehe...harap2 ler blog nih dpt sambutan...buat blog ni sama la mcm buat marketing...klu org lain buat marketing jual obat, kita nih buat marketing jual tulisan kite...best2!! =)

Erm, ni je ke aku nk tulih? aparaa....

3 comments:

noharanutdya said...

buang laa passkey tu.. susah maa.. ihi.. klik2 nuffnang.. n keep on blogging

Redbloodsnow said...

haaa..bgs². berblogging dgn serve nuffnang ads...mmg menguntungkan..hehehe.

so now, kene rajin update but keep the post entry simple n enteresting ea..hehe

nih zie share some of my blogging skill :) -->> CLICK HERE

hanismalik said...

tq nadia and zie...for your support=)