Tuesday, January 19, 2010

Calonkan blogger idola anda=)

Assalamualaikum W.B.T


Salam sahabat bloggers sekalian. Kali ini saya ingin minta pendapat anda semua siapakah blogger idola anda? Nyatakan kenapa anda jadikan beliau idola anda? Apakah yang menarik sama ada dari segi layout blognya ataupun gaya penulisan mahupun idea-idea yang dikeluarkan.

Tujuan utama saya meminta anda calonkan blogger pilihan anda adalah kerana saya ingin belajar daripada blogger tersebut dan memperbaiki kelemahan yang ada di blog saya.

Tujuan kedua, memandangkan saya merupakan wartawan untuk tv website kerajaan Negeri Selangor iaitu www.tvselangor.com, saya dan pihak produksi sedang dalam perancangan untuk menjemput salah seorang blogger remaja yang boleh dijadikan contoh di atas kejayaan yang dikecapinya. Namun, perkara ini masih di peringkat perancangan. Jadi, saya perlu membuat pemilihan blogger yang benar-benar kreatif dan berjaya.

Sekian terima kasih=)

17 comments:

maisyara pot! pot! said...

law pmpuan ayuDeadwish n cik epal.. hehe.. ayu tu dye simple words jep dye gune.. cik epal bnyk isi n geliga la juga... hehe.. masok2 blog jep terjah dowg yea blog dulu...

lelaki lak Melz... dye ney kreative n gelige jep dye punye entry.. suke bce.. tp, kandang2 jep comment.. ngeee~~ :D

hanismalik said...

mai...awk ada link diorg x? cik epal sy dh ada...mmg menarik blog die=)

norfaridahanum said...

perempuan,anum cadangkan neo http://silampuneon.blogspot.com
cik epal anum ada la baca gak kdg2.

n kalau lelaki,naz! http://ahmadnazmii.blogspot.com

Merryn said...

blogger remaja jer eh? kalau dah tua tak main? aiseh..

hanismalik said...

hehe....merryn...boleh2...ada x yg menarik?

maisyara pot! pot! said...

ayuDEADWISH
http://ayudeadwish.blogspot.com/

Melz
http://melromeo.blogspot.com/

hehe.. :)

ムゾンケ光 said...

www.keretamayat.blogspot.combur

ムゾンケ光 said...

oops.. ade typo di situ.. sori2..

joegrimjow said...

joegrimjow
joegrimjow
joegrimjow

hahaha
sokong diri sendiri terbaik

blog kena ada identiti sendiri
klu pasal widget boleh belajar
tp klu pasal isi dalam blog
baik cari identiti sendiri
erkk
bukan senang
kena amek masa
slamat berblog

hanismalik said...

tq uols for dropping your comments...really appreciate it=)

SuRayA^i. said...

hurm, agk ssh nk mmberikan calon..

maybe nh antare yg best kot;

http://zackzukhairi.blogspot.com/
http://www.touyakaruma.com/

hanismalik said...

Pada saya plak, setakat ini blog yg yg tertarik dan slalu jengah adalah
http://hamiasraff.blogspot.com
Saya xkenal dia pun tp best masuk sbb lagu di blog tu buat sy nk stay lama...=)

Untuk perempuan plak, inibelogsaya.blogspot.com
Jarang masuk blog ni sbb entrinya lebih kpd personal sgt tp xdpt dinafikan, pemiliknya Hanis Zalikha jd idola sy utk aktif blogging semula lepas baca berita harian ttg dia...so, xleh lari dr nafikan dia idola...

hami asraff said...

salam. eh blog saya tak seberapa hanis malik. ramai lagi blogger yang best. okey saya namakan 2 blog yang sangat menarik perhatian saya.

http://keretamayat.blogspot.com
http://saifulislam.com

banyak ilmu yang bermanfaat dapat diperoleh di sini. cubalah kalau tak percaya.

Mi vida said...

salam

setuju blog hami ashraf memang menarik..kereta mayat pun best jugak..

lagi satu blog ariffshah.com

xpun,lagi mudah..enta masuk GB..situ banyak leh jumpe blogger2 yg ade blog best2..tengok kt bahagian "paling glamour bulan ini"..

.......<...>.......

Siti Salwa Hanim said...

ariffshah.com sebab die abg juga sifu saya..=)

uvais said...

http://bord3rless.blogspot.com/

Anonymous said...

All about shop-script
[IMG]http://s43.radikal.ru/i102/0901/37/7366b19ed2b2.png[/IMG]
http://shop-scripts.ru
Can it: modules, templates, sql DB and othes...
FREE all products :)
[URL=http://www.shop-scripts.ru]shop-scripts.ru[/URL]

Варез и нулл движка размещен не будет.:-]
В сети и так полно
Что касаемо модулей и прочего, берется материал из открытых источников. Если интересный материал имеет какие-нибудь непосредственное авторство или права, то только с согласия автора!!!
Тематика форума: Обсуждение работы интернет магазинов на движке shop-script, обмен опытом, тестирование новых или уже известных модулей, участие в разработке новых решений и/или дополнений для shop-script, использующихся в интернет-продажах.

[URL=http://www.shop-scripts.ru]shop-scripts.ru[/URL]