Thursday, February 11, 2010

Solat dan Sains Untuk Kesihatan

Assalamualaikum W.B.T
Di bawah ni adalah video yang saya hasilkan dengan kerjasama seorang editor. Suara dalam video itu adalah suara saya. Actually, video ini sangat menarik untuk ditonton, bukan sebab saya yang buat, dan bukan sebab suara saya yang sedap...hehe...tetapi, disebabkan informasinya cukup menarik untuk dikongsi bersama. Isunya berkenaan kelebihan bersolat awal waktu, tetapi dikupas mengikut sudut sains. Sangat Menarik!!!
Saya ingin memberikan penghargaan kepada blogger ini yang bernama Faridahanum kerana saya mendapat maklumat ini setelah membaca blog beliau. Memandangkan saya mmg berminat dalam kajian warna, jadi saya tidak amik masa yang lama untuk convert article beliau menjadi video supaya kita sama2 mendapat manfaat bersama=) 
Jangan lupe menjengah blog beliau kerana penulisannya cukup kreatif dan menarik =)
http://faridahanummn.blogspot.com/2010/02/rahsia-solat-di-awal-waktu.html

2 comments:

shusupian said...
This comment has been removed by the author.
myrol92 said...

mmg menarik...
tak perlu nak bace panjang2..
just tengok jer...nice