Sunday, February 7, 2010

Jualan MURAH BEG KULIT!!!

Assalamualaikum w.b.t

Kepada yang berminat dengan beg kulit, di sini saya ada offer 3 jenis beg kulit. Memang 100% kulit...dun worry. Design dan kualiti dia mmg baik...tp klu gambar xcantik, itu kesilapan saya yg xpandai snap gambar waktu malam...hehe...

Anyway, beg2 ni xbanyak stok yang tinggal, so saper cepat dia dapat lah...sebab selain kat sini, saya dh offer jgk di Mudah.my dan forum2 yang lain....Jadi kalau anda berminat, jangan fikir lama-lama, sbb hari ini anda terfikir2 nak beli ke xnak, esok mungkin sudah tiada.

Beg-beg ini boleh dijadikan hantaran, bawak pegi pejabat ataupun ke dewan kuliah=)
 
  
Harga: RM130 termasuk Pos

 
  
  
Harga: RM130 termasuk Pos

 
  
Harga RM140 termasuk Pos
Dan, kepada 4 pembeli terawal akan mendapat hadiah percuma sebuah Key Chain bercorak Batik seperti dalam gambar di bawah =)

 
Sangat CUTE...hehe

P/S: Kepada yang berminat boleh hantarkan email ke hanisaero_85@yahoo.com.sg

4 comments:

norfaridahanum said...

oi oi..beli kat indonesia arituh ke? dh start bisnes plak.awk mmg otak bisnes lah!

maisyara Pot! Pot! said...

mai dh banyak giler beg kt umah ni.. hehehe.. coz, mak mai HANTU BEG2 mcm ney.. ade smpai size yg mai leyh masok dlm beg tu pown ade.. ngee^^

hanismalik said...

hehe...haah anum...awk nk ke? tp postage ke india kene bayar la...hehe

hanismalik said...

mai: ape kata mintak mak awk tambahkn lg satu koleksi? hehe...
Erm, awk ni mmg...ritu pewter yg sy jual pun awk kata mak awk dh ada....apa yg mak awk suke tp belum ada?hehe