Wednesday, May 5, 2010

Aku budak baru belajar Adobe Photoshop

Salam,

Dua tiga menjak ni aku tetibe teringin nak belajar Adobe Photoshop plak...dulu xpernah nak kisah pun ttg editing nih...menyampah ada la...tp bile dah start buat rasa ketagih la plak...hahaha...ni contoh gambar yang sudah aku edit..xla lawa mana pun...tp ok la...rasa jakun jugak la tgok hasilnya bagi orang yang xpernah belajar macam aku nih...kikiki...




8 comments:

Mohd Shahrul Hafizi said...

editing pertama tu smart. efek vintage jelas. parents ko ke? pandai bapak ko berposing. hehehe.

~ yus ~ said...

uish.. tak reti deh nak edit2 gambo nih.. nak guna picasa pon terhegeh-hegeh, ini lak nak guna adobe.. aduii.. sungguh ketinggalan saya ni..

Miro Armyrule said...

good job bro...pelan2 kayuh org kato...aku pun tgh belajar gak guna PS ni...usha2 tutorial kat tenet jer

PrinCe_TopEx said...

gud jobb...
lame2 nt pro la...
try..try and try..

Nisaeciz said...

haa. besh kan? kan da cakap. *haihh bila lak saya ckp ek? huahua. mmg besh pun. itulah salah 1 minat saya. ;D

NISECA suka merapu

syahira ariff said...

hebat
baru belajar dah hebat yer
=]
teruskan usaha
gambar ke 4 tue guna lighting effect kan?
nice artwork

Emora Valeria said...

belajar,lame2 akan pro. nice one ok? ^^,

esyam said...

relaks, plan2 kayuh yg pnting minat kena ada, kipidap!!