Monday, March 15, 2010

Tawaran HEBAT terbuka untuk Follower Hanis Zalikha sahaja!!!

Assalamualaikum w.b.t

Tawaran Hebat kepada pengikut Hanis Zalikha kerana sekarang anda semua boleh turut mengikuti blog sy Hanis Malik. Kenapa anda perlu follow??? Jwpnnya mudah sahaja. Sbb sy juga Hanis. Jadi tiada bezanya jika anda turut follow blog sy kn?...hehe...
Ttg keistimewaan saya berbanding Hanis Zalikha tidak perlulah dipersoalkan lg memandangkan kami masing2 mempunyai kelebihan yang tersendiri. Kalau beliau cantik, saya pula hensem. Kalau beliau pandai, saya pula bijak. Kalau beliau ada YouTube sendiri, saya juga ada http://www.youtube.com/user/hanisaero .
Jadi, kenapa anda semua yg berjumlah lebih 6000 followers masih nak fikir? Perlu kah semua itu?? Saya tidak mengenakan sebarang bayaran sehingga kini untuk menjadi follower http://hitamputehku.blogspot.com
Atau mungkin anda semua sudah terlupa cara untuk menjadi follower? Don't worry...di sini saya sediakan sekali tutorial bagaimana cara-cara anda boleh menjadi follower saya:
Pertama sekali anda perlu mencari kotak Followers di blog saya. Then click pada icon "Follow"=)
Setelah itu, anda akan dibawa masuk ke dalam kotak ini pula dan anda perlu klik pada icon "Follow this blog"
Akhir sekali, untuk confirmation anda hanya perlu klik pada icon "Done"

Bagaimana??? Sangat mudahkan tutorial kali ini? Saya syorkan anda untuk mencubanya di blog saya supaya kemahiran ini tidak akan luput dari ingatan anda. Selamat mencuba...hehe




13 comments:

~ yus ~ said...

cesstt!!
udah2 le tu hitamputeh.. toksah la nak tamak.. dah beratus pengikut kamu..
nak ramai2 follower pon watpe? nak bawak gi kerajaan langit ker?
wuahahhahah :D

e~car182 said...

hehe!post yg menarik!
tapi sy bukan follower hanis zalikha
;p

hanismalik said...

Yus: AKu cuba gunakan publisiti murahan..nk wat eksperimen..kih3

E: Xpe...sy ttp terima keahlian anda..hehe

Rokku said...

kahkahkah..siot je hp

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

Murahan betul publisiti ni..haha
SAya x suka Hanis Zulaika..maap..

Tapi disebabkan kamu ahli Gengblogger..saya sokong..

hanismalik said...

Rokku: hehe...apa bleh buat..nak hidup kene ada cara...wpun agak kejam statement nih..hehe...

Pejuang: Aku pun sama...tp dia ttp inspirasi aku utk terus berjaya dlm dunia blog...sbb start blogging lepas baca paper ttg dia=)

Billet-DOux said...

buant tabiat tul.. hehehe

Mohd Shahrul Hafizi said...

hanis:

Jujur aku cakap, aku dah tak follow blog ko. Aku tengah kemaskini semua blogs yg aku dah link kan dalam senarai 'Aku Baca Belog Ini.' Tapi jangan risau, aku masih mengikuti perkembangan blog ko dari semasa ke semasa.

Cuma, aku sedikit idea, apa kata ko buat blog ko bertemakan perkongsian ilmu ugama dan awam. Maksud aku blog edukasi tak formal. Cth: tips, panduan, fakta, Q&A dll. Sekadar cadangan.

Apa pun, aku sokong ko 1%. Lagi 99% tu datang diri ko sendiri. Ahaks.

*pergh! gila banyak aku berleter. sorry. mood nak bebel datang. hahaha.

hanismalik said...

Billet: hehe....sj jer buang masa...

Shahrul: Xde mslh...asalkn ko ttp ikut...=) nk buat kongsi ilmu tp kurang sambutan...xphm ng blogger...

cik syazni said...

hahaha! lawok!

otak ketat said...

haha. hanis zalikha sendiri follow tak blog neh eh? :p

hanismalik said...

Cik Syazni: hehe...salah ke?=p

Otak ketat: erm, hanis zalikha tunggu lepas awk baru nk follow blog nih..hehe

Mohd Shahrul Hafizi said...

Hanis:

A ah la bro. Aku pun tak berapa nak faham dgn trend bloggers sekarang ni. Kalau buat entri berilmiah sikit je, dorang taknak baca. Apatah lagi memberi respons. Tapi kalau buat isu rogol, zina, gosip artis, dll, laju je komen. Huhuhu. Ko buat la satu komuniti bloggers yg berkongsi ilmu-ilmu. (cadangan je. hehehe)