Thursday, March 18, 2010

Innity BEST!!!!!!!!!

Assalamualaikum w.b.t

Saya cuma nak bgtau bahawa Innity mmg BEST=)
Baru 4 hari jer guna Innity utk website http://www.tvselangor.com
Tapi memang bestla...nak cakap lanjut xboleh, melanggari syarat2 Innity.
Tapi Bestla....korg bleh cube register...
Erm, Best betul...
Ya...Betul....BEST=)

13 comments:

ZiE FAUZi said...

teringin nak pakai innity ni tp dah 5 kali mohon di tolak..sedih ooo...

hanismalik said...

hehe...xpe...cube sket lg...maybe kali ke 6 akan berjaya=)

a1zudd1n said...

bila lah aku nak dapat merasa ni..huhu

hanismalik said...

ko xlayak lg ke? follower cm ramai jer...

Ariff Shah said...

oo. ni la owner tv selangor

Md Nasir said...

salam..
setuju..innity mmg best..dh guna sejak 1 bulan lepas..
x ler selalu 'tido' cam Nuffnang

Mohd Shahrul Hafizi said...

Aku pun kena reject gak haritu. Sedih gila babeng. Tapi takpela. Niat aku berblogging nak share pengalaman. Kalau ada side-income tu, rezeki la kan. :)

Tahniah bro! Alhamdulillah :)

saya_arief said...

innity punyer syarat2 sukar untuk aku tunaikan...sedih tol..

zairie said...

kalo innity nie cam nuff.. dah lame aku gune.. susah nak apply.. sedih betul.. hhuuuaaaa

DaHLia said...

sangat setuju!!! hanis, biarpun blog i xde iklan hijau, i juga geng hijau..heehe

Rokku said...

huhuhu..aku dengar ramai tkde iklan skang..cina2 ramai mengeluh..maybe channel cina dgn channel yang merepek innity dah tak kasi iklan..channel entertainment dengan malay memang masyuk..

hans said...

aku malas nak pakai banyak2 la bro

Hami Asraff said...

Salam. Agak2 aku layak tak nak mohon?