Wednesday, March 10, 2010

Anda ada sehingga pukul 1:30pm untuk promosikan page blog anda. CEPAT!!!

Assalamualaikum w.b.t

OK kawan2 bloggers...entri ni sangat ringkas...sapa yg cepat tahu dia bertuah....
HARI INI aku akan adakan segmen tentang BLOG yang akan disiarkan pada pukul 2:30pm di www.tvselangor.com
SO, saper yg nak promote front page blog dia boleh mendaftar sekarang. Aku pun lupe nk bgtau awal2...
SO, saper cepat dia dapat lah....OK bye!!!

12 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

uiks..betoi ke? heheh!!

http://iedaluvsham.blogspot.com/

:)

Hami Asraff said...

Hehehe ~ Kontroversi betoi kamu!! Kalau sudi apa salahnya. Hahaha ~

fiezaradzi said...

ye ke nih?nak juge boleh?

LisaMira said...

nak nak..

http://merisaboutique.blogspot.com

http://inilahakuameera.blogspot.com

AuraFIza said...

nak mendaftar cmane ni?

hanismalik said...

saper yg letak komen sini dikira mendaftar=)

hans said...

owh,kiranya komen ni dah daftar lah?

www.hanspunyablog.blogspot.com

Miss Lula said...

sekarang tepat jam 1.43 pm

ahh lantakla 1.30 pm pun wakaka

http://lulabeestrawberry.blogspot.com

erkk mengada betol hakhak~

hanismalik said...

ok...sume blog di atas gambar serta URL telah terpapar di website Tv Selangor pukul 2:30 td...hehe...

Mohd Shahrul Hafizi said...

Lorrr. Aku terlambat. Huahuahua.

hanismalik said...

haha....tu la...aku pun xsempat nk bgtau awl=)

Mohd Shahrul Hafizi said...

Ko memang. Selalu anaktirikan aku. Sobsobsob.